vineri, 29 martie 2013

NE-AM ADRESAT DEPUTATILOR, SENATORILOR, P.S.D. - .ULUI SI P.N.L. - ULUI DIN BIHOR !



 NE-AM ADRESAT DEPUTATILOR, SENATORILOR, 
P.S.D. - .ULUI SI P.N.L. - ULUI DIN BIHOR !

Stimate DomnuleSenator,

Ca urmare a acordului de principiu semnat de copresedintii U.S.L. cu presedintele S.C.M.D. la 14 iulie 2012, a declaratiei de sustinere venite din partea aliantei P.N.L. – P.C. in octombrie 2012 a declaratiilor si luarilor de pozitie ale dl. Premier Victor Ponta in favoarea revendicarilor S.C.M.D. va supunem atentiei si va rugam sa ne sprijiniti prin actiuni specifice parlamentarului în rezolvarea legală, in perioada martie-mai 2013, a urmatoarelor puncte din Acordul de principiu solicitate in mod imperativ de catre membrii S.C.M.D. :

1.Urgentarea termenului la care va fi elaborata si promulgata O.U.G. privind aplicarea masurilor reparatorii privind revenirea cuantumurilor pentru cei discriminati, la nivelul ultimei pensii militare de stat, acea din decembrie 2010, intrucat acasta promisiune a fost legată de votarea noului buget.
2.Urgentarea termenului la care, prin O.U.G., se va elimina pentru foștii militari, prevederea discriminatorie din Cap. IV /Legea 329/2009 privind limitarea dreptului la munca, contrar Constitutiei Romaniei, contractelor incheiate de foștii rezerviști si legilor in baza carora aceștia au trecut în rezervă. Mentionăm că aceasta O.U.G. trebuie promulgată simultan sau înaintea O.U.G. privind aplicarea masurilor reparatorii pentru cei cu pensiile taiate deoarece ar putea crea un nou lanț de nedreptăți.


Precizăm că cele doua revendicări sunt înregistrate cu nr. B118/2013 cea privind aplicarea măsurilor reparatorii pentru militarii cu pensiile tăiate, respectiv cu nr. PLx-109/2012 , cea referitoare la abrogarea prevederilor din Cap.IV al Legii 329/2009 referitoare la cumulul pensie – salariu.
V-am sprijinit la Alegerile Locale, la Referendum, la Alegerile Parlamentare din 2012 convinși fiind că doar dumneavoastră, USL-ul sunteți singura forță politică în stare să scoată țara din marasmul politico-economic în care a fost înfundată de puterea portocalie. Vă rugăm să nu ne dezamăgiți.
Asigurandu-va, in continuare, de sprijinul S.C.M.D., Avem Onoarea sa va salutăm!

Cu deosebita stima,

VICEPRESEDINTELE S.C.M.D. - Filiala BIHOR,
COMANDOR ING. (RZ.)
Teodor – Ion Pogaceanu

SECRETAR S.C.M.D. – FILIALA BIHOR
LOCOTENENT COLONEL DIPL.EC. (RZ.)
Alexandru – Costel Tudor