luni, 14 octombrie 2013

IN ATENTIA MEMBRILOR S.C.M.D. - FILIALA ORADEA

luni, 14 octombrie 2013

Membrii SCMD sunt invitati sa-si clarifice situatia, in evidenta filialei din care fac parte, cat si in evidenta centrala

Doamnelor si domnilor colegi,

In perspectiva organizarii actiunilor juridice ale SCMD pe linia recuperarii sumelor abuziv retinute din pensie, in perioada ian. 2012 - sept. 2013, precum si a actiunilor organizatorice de pregatire a Consiliului National al Reprezentantilor (CNR), programat sa se desfasoare in perioada 28.11 - 01.12.2013, la Alba Iulia, este necesar sa va clarificati/actualizati statutul dvs. de membri ai SCMD.
Va rugam asadar sa verificati situatia dvs. in cele doua tabele postate pe pagina de Internet a fiecarei filiale, conform imaginii de mai jos. 
Acolo unde inregistrarile nu concorda cu evidentele dvs. va rugam sa contactati BO al filialei din care faceti parte sau/si responsabilul cu evidenta din Secretariatul General, mentionat pe manseta din drepta paginii de Internet a filialei dvs., conform imaginii:

 Precizam ca, in conformitate cu prevederile statutare, filiala din care faceti parte nu va putea fi reprezentata la CNR, urmand a fi dizolvata, in situatia in care nu mai intruneste un numar minim de 15 membri avand cotizatia platita la zi.

Va informez, de asemenea, ca incepand cu 15.10.2013, Departamentul Juridic al SCMD va difuza un model de contestatie si pasii de urmat pentru recuperarea sumelor abuziv retinute din pensii in perioada mentionata mai sus.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


POSTAT DE :

Lt. Col. Dipl. Ec. (r) Tudor Alexandru-Costel – Secretar  S.C.M.D. – FILIALA ORADEA
Tel: 0736601129, 0745590321
E-mail: sanduoradea@yahoo.com