miercuri, 11 decembrie 2013

DIN NOU DESPRE MEDICAMENTELE COMPENSATE

marți, 10 decembrie 2013

DIN NOU DESPRE MEDICAMENTELE COMPENSATE

In atentia rezervistilor proveniti din MApN

In urma discutiilor purtate astazi,10 decembrie 2013, cu dl. ministru al Apararii Nationale, a rezultat ca si la acest minister s-au luat masurile ce se impuneau, in sensul alocarii banilor in doua transe (necesar + supliment), pentru achizitiile de medicamente si platile compensatorii.

Mai departe tine de bunul simt, sau nu , al celor care liciteaza si raspund direct de achizitii pentru farmaciile MApN-ului, sau de platile catre cele avand contract cu Casa OPSNAJ. Ar fi bine ca domnii in cauza sa-si uite interesele personale, sa-si faca si de sarbatori datoria si sa nu-si mai considere camarazii simple cifre intr-o statistica a economiilor la bugetul de stat. Pentru ca numai cifrele sunt nemuritoare, oamenii, atat activi cat si pensionari, parasesc, in continuare, “pe cale naturala, sistemul”.

Pentru schimbarea mentalului birocratic instalat la unii in dauna camaraderiei, spiritului de corp si al onoarei militare, va rugam sa ne semnalati, cu promptitudine, orice noua disfunctie aparuta in acest domeniu, orice remarca sau raspuns absurd va vin dinspre partea celor care au uitat sa-si faca datoria! Pentru ca este obligatia noastra morala, a celor care am consimtit, in folosul tarii, sa ne intrerupem cariera, sa actionam astazi pentru a ajuta noile promotii de cadre sa strapunga blocajul nemeritat, ridicat in calea promovarii lor de cei ce se cred nemuritori si de neinlocuit. Sub nici o forma nu suntem de acord ca persoanele care si-au batut joc de noi in ultimii 4 – 5 ani, in functii nemeritate fiind, sa-si continue impostura, pe post de “civili”, prin transformarea functiilor in cauza, in dauna promotiilor ce isi asteapta randul la probarea competentei si spre paguba tuturor!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU