marți, 15 martie 2016

DEMISIE





Dragi colegi,
membrii ai SCMD Filiala Bihor
Așa cum era de așteptat,demisia președintelui SCMD,col.(rz.)dr. Dogaru Mircea,cerută de mine și întărită de acceptul dumneavoastră unanim,prin vot,nu s-a produs.Nu numai că nu s-a produs,dar cererea filialei nici măcar nu a fost discutată,conform Statutului SCMD,în forul îndrituit. Nu le pasă de ce vor filialele sindicatului.
În consecință, după cum am afirmat,începând cu data acestei scrisori,mă retrag din SCMD.
Singurul lucru semnificativ pe care îl regret,este că las în urma mea,în SCMD,camarazi de mare valoare umană,intelectuală și profesională,conduși de oameni cu probitate morală mai mult decât îndoielnică.Oameni așezați la butoane  și care, în opinia mea,le desconsideră și le manipulează membrilor SCMD, de o manieră sfidătoareși desconsideratoare, cererile și voința și le exploatează buna credință,necazurile și resursele sindicatului.
Dragi camarazi,
            Nu pot să vă spun Mult succes în continuare” căci la modul și direcția în care merg lucrurile în SCMD,sunt pesimist în privința viitorului său.Pot să vă spun însă „La revedere”, căci ne vom revedea,cu plăcere,sper,pe stradă sau la ceremoniile militare.
            Cu toată considerația și prețuirea,
Lt..col.(r) dr. Nicolae Toboșaru
10.03.2016,Oradea