miercuri, 2 iunie 2010

Participare la manifestatii in Oradea

In ziua de 01.06.2010, în fata Prefecturii Oradea, un grup de cadre militare,membrii ai SCMD F1 Bihor și simpatizanți ai mișcării sindicale din garnizoana,si-au manifestat nemulțumirea fata de politica de distrugere a tuturor valorilor acestui neam,de catre actuala guvernare " basesco-boc-seitanista".Am fost placut surprinși de caldura cu care micul grup de cadre militare in rezerva a fost primit de o parte a liderilor sindicali locali prezenți la aceasta acțiune.De la microfonul tribunei improvizate la locul actiunii a fost semnalizat prezenta SCMD F1Bihor,alaturi de celelalte sindicate din Penitenciarul Oradea, Teatrul de Stat, Teatrul "Arcadia", Universitatea Oradea,Imprimeria de Vest, CET Oradea,Electrica,Sindicatul Liber din Învățământ, Sanitas si alți reprezentanți ai BNS si Cartel Alfa.
Este prima acțiune la care SCMD F1Bihor ia parte. A fost impresionanta hotărârea cu care cetățeni simplii, pensionari, medici, cadre ale MAI, profesori și alte cadre didactice, muncitori, ingineri, s-au coalizat pentru a-si manifesta nemulțumirile fata de o guvernare iresponsabila, clientelara, care a dus tara la un grad de sărăcie aflat la limita suportabilului.
Cu aceasta ocazie, facem apel la toți cei care sunt nemulțumiți de actuala situație in care a fost adusa marea masa a cadrelor militare pensionate, sa se alăture mișcării noastre sindicale, deoarece este momentul sa ne manifestam și în alt mod, nu numai prin adunări festive și luări de cuvânt sterile și laudative.
Trebuie sa înțelegem ca aceasta șleahta de hoti aflați la conducerea societății nu au teama nici de Dumnezeu nici de lege!!!. ingura modalitate de ai opri din cursa lor nebuna este unirea în acțiune.
Pentru aceasta va așteptam alături de Sindicatul Cadrelor Militare !!!
Președintele SCMD F1Bihor
Mr.(rz.) Toncean Valer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu