miercuri, 18 ianuarie 2012

DOMNILOR OFITERI ÎN REZERVĂ ŞI RETRAGERE


Având în vedere atitudinea ostilă a Preşedintelului şi a Guvernului faţă de cererile noastre şi ale întregii populaţii,consider este nevoie ca şi noi militarii şi în special membrii SCMD să ne intensificăm acţiunile să fim alături de poporul care a fost instigat împotriva nostră.
 Este oportun şi necesar să participăm la mitingul din Bucureşti la 24.01.2012 într-un număr cît mai mare (cu excepţia celor bolnavi sau care sunt cu serviciu)
  Trebuie să demonstrăm populaţiei civile vecinilor şi cunoştinţelor  că avem demnitate, onoare şi personalitatea militarului de carieră şi nu ne lăsăm călcaţi în picioare şi îi apărăm şi pe ei.
 Chiar dacă vom cîştiga procesele nu vom cîştiga nimic pentru că atîta timp cât  această dictatură portocalie se află la putere nu vor respecta, Hotărârile instanțelor. Soluţia este să îi obligăm să demisioneze şi să se declanşeze alegeri anticipate.
  Din aceste motive şi altele pe care le ştiţi, haideţi să vă înscrieţi şi să participaţi la mitingul din Bucureşti. Cereţi acest lucru şi colegilor dumneavoastră să avem conştiinţa împăcată, că ne facem datoria şi nu am amorţit de tot.
Veniţi la sediul SCMD Oradea, până la 20.01.2012 între orele 17-19 pentru înscriere în vederea participării la miting.
Până în prezent acțiunile noastre au fost anemice şi inexistente, nedemne de nişte luptători.
Vă mulțumesc!
                        Am onoarea!
                        Cms. Sef (r) Moldovan Gavril - Sef compartiment juridic (MAI)