joi, 20 septembrie 2012

COMUNICAT DIN PARTEA SCMD – FILIALA ORADEA


COMUNICAT DIN PARTEA SCMD – FILIALA ORADEA
            IN A 2-A DECADA A LUNII SEPTEMBRIE 2012 S-A DESFASURAT O NOUA ETAPA IN INSTANTA, PE FOND SI RECURS, IN VEDEREA REDOBINDIRII DE DREPTURI SOCIALE SI DE PENSII AMPUTATE ABUZIV DE GUVERNUL BOC PRIN REVIZUIRE, ASTFEL :
-          18.09. 2012 – TRIBUNALUL BIHOR PENTRU PENSIONARII MEMBRI SCMD DIN MAI, CAUZA S-A  DESFASURAT PE FOND IMPUNINDU-SE CONEXAREA DOSARELOR DEPUSE PE GRUPURI DE PETENTI, ACORDINDU-SE UN NOU TERMEN PE DATA DE 13.11.2012.
-          19.09.2012 - TRIBUNALUL BIHOR PENTRU PENSIONARII MEMBRI SCMD DIN MapN, CAUZA S-A DEZBATUT PE FOND, APARATORII DEPUNIND SI ADUCIND ARGUMENTE CONVINGATOARE INCIT INSTANTA A RESPINS TOATE CERERILE (NEREALE DE ALTFEL) DEPUSE DE REPREZENTANTUL CASEI DE PENSII SECTORIALE A MapN-ULUI.
EXISTA SANSE MARI DE A PRIMI CISTIG DE CAUZA, INSTANTA  RAMININD IN PRONUNTARE, TERMEN 26.09.2012.

-          ACTIUNEA DE RECALCULARE LA TRIBUNALUL BIHOR A FOST RESPINSA DE CATRE ACESTA DUPA 2 ANI DE TERGIVERSARI SI AMINARI CA FIIND FARA OBIECT.
SCMD FILIALA ORADEA SI AVOCATUL SAU AU CERUT RECURS LA CURTEA DE APEL BIHOR . SOLICITAREA A FOST ADMISA.URMEAZA TERMEN DE JUDECATA LA RECURS.
COMPARTIMENTUL JURIDIC AL SCMD – FILIALA ORADEA :
                  COL . (REZ.) – FIRCA SAMEDRU
                  LT.COL. (REZ) – MOLDOVAN GAVRILA