marți, 12 noiembrie 2013

ANUNT PENTRU MEMBRII S.C.M.D. - FILIALA ORADEA



Biroul Operativ al Filialei 1 Oradea

     Va aducem la cunostinta faptul ca,SCMD,prin Departamentul Juridic,va deschide un proces pentru recuperarea sumelor de bani retinute din pensii ca urmare a recalcularilor pensiilor in perioada 2011-2013.Pentru a putea intra in acest proces va trebui sa faceti dovada platii la zi a cotizatiei de membru al SCMD si sa achitati suma de 50(cincizeci)lei,constituind cheltuieli de judecata.
        Documentele necesare deschiderii procesului se vor multiplica in 4(patru) exemplare, se scrie pe fiecare pagina:”conform cu originalul”si se semneaza personal. Se pun in 4(patru) plicuri fara sa se scrie nimic pe acestea si se vor aduce la sediul filialei in momentul primirii confirmarii de primire a contestatiei deciziei de pensie pe care ati primit-o ultima data.         In zilele de 20,21si 22  noiembrie vom asigura serviciul la sediul filialei intre orele 17.00 – 19.00. 
Precizari privind documentele necesare si alte amanunte privind desfasurarea procesului le veti gasi pe situl SCMD (intrati pe google si scrieti SCMD) la departamentul juridic si pe blogul filialei Oradea.
Va rugam sa aduceti aceste informatii si la cunostinta celor pe care ii cunoasteti.

   Presedintele   B.Op.
   Mr.(rz.)Toncean   Valer