marți, 15 aprilie 2014

REAMINTIM : 2% DIN IMPOZITUL PE SALARIU PE ANUL 2013 SE POATE DIRECTIONA CATRE S.C.M.D. - FILIALA DE CARE APARTINETI.a ”2%” din impozitul pe salariu pe 2013 !
 
REAMINTIM CELOR BINE INTENTIONATI !

Mai multe detalii aflati dand clic pe sigla ANAF din dreapta paginii principale a FILIALEI S.C.M.D. - FILIALA ORADEA


Membrii SCMD care realizeaza venituri ”SALARIALE” sunt rugati sa directioneze ”2%” din impozitul pe venit, pe anul 2013, catre SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, COD FISCAL: 26096263; CONTURI BANCARE: RO41BRDE441SV79262374410 – BRDE - pentru  filiala. ORADEA.
Prin intermediul prevederii, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze” doi la suta ”(2%), din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior ,catre, organizatia sindicala(S.C.M.D. – FILIALA ORADEA) in masura in care, potrivit legilor proprii de organizare si functionare, desfasoara activitati nonprofit iar sumele primite din impozit sa fie folosite in acest scop. 
”2%” se aplica la impozitul datorat pe venitul net anual, impozabil, din castigul net anual, din transferul titlurilor de valoare, din castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, si orice alte operatiuni de acest gen.

ACEASTA DONATIE NU COSTA NIMIC CONTRIBUABILUL!

Depunerea documentelor la Administratia Fiscala se face pana la data de 15 mai 2014 (data inregistrarii). Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.
Pentru aceasta directionare de ”2%”,se solicita de la angajator adeverinta personalizata cu impozitul virat in 2013,se completeaza declaratia fiscala” 230” cu datele organizatiei si ambele documente se depun la sediul Administratiei Financiare, de care apartineti cu domiciliul. Documentele respective pot fi expediate si prin posta.
Aceasta directionare o pot face si cetateni/persoane ,ce nu sunt membri ai  SCMD,chiar rude si prieteni,persoane fizice autorizate ori firme! Fondurile obtinute astfel, vor fi folosite in scop social/caritabil, conform hotararii Consiliului National al Reprezentantilor, la propunerile filialelor noastre si respectiv, Comitetului Director.
Cei ce dau curs actiunii ”2%” sunt rugati sa-si anunte  filiala !

 NOTA: Cu ocazia directionarii a ”2%”,puteti verifica daca angajatorul va achita obligatiile fiscale ce-i revin legal!

 SE POT OBTINE RELATII SUPLIMENTARE LA :


Lt. Col. Dipl. Ec. (r) Tudor Alexandru-Costel – Secretar  S.C.M.D. – FILIALA ORADEA
Tel: 0736601129, 0745590321
E-mail: sanduoradea@yahoo.com