duminică, 11 august 2013

ANIVERSAREA DIVIZIEI 11 MECANIZATA CAREI SI COMEMORAREA A 412 ANI DE LA ASASINAREA LUI MIHAI VITEAZUL



Stimate Domn
S.C.M.D. - Filiala Oradea vi se adreseaza intr-un moment plin de semnificatii, atit ca institutie cit si ca ”luptator” in armia tricolora romana. Rolul tau nu s-a incheiat inca. Mai ai multe de spus pina ce sanatatea ti-o va permite. Ia in seama intentia noastra de a mentine unitatea  dintre noi si de a te ridica la constiinta de militar, pentru care ai trudit o viata.
Meriti acum sa culegi roadele. Ti-ai dat seama ca se si intimpla lucrul acesta ?
Daca in calitate de membru al SCMD ai contribuit la realizarile filialei, atitea cite au fost ele, este un fapt meritoriu, iar daca si in viitor o vei face este mai mult decit extraordinar. Asadar ramii membru al S.C.M.D. Sa fim mai multi, mai puternici, mai influenti, mai vizibili in cetate, mai prezenti la viata ei sociala si culturala. Vino pe 19 august, orele 10.00, in Piata Unirii la festivitatile pe care Garnizoana Oradea le organizeaza cu ocazia aniversarii Diviziei 11 Mecanizata ”Carei” si comemorarii a 412 ani de la asasinarea lui Mihai Viteazul.
(SCMD este implicat in organizarea activitatii.)
”Mihai Viteazul intra-n catedrala
Si are harta Daciei in miini,
Intrinsul Burebista se rascoala,
Si-apoi pe vatra lui se nasc romani.”
”Da, mai avem si Olt si Jiu si Crisuri”
Va vorbi despre asta presedintele nostru , col.dr. (rz.) Mircea Dogaru, prezent la eveniment. Il poti contacta, ii poti pune intrebari in cadrul sedintei organizata in sala mare a Primariei Oradea, a doua zi, pe 20 august, cu o singura conditie :
sa fii prezent.
Maretia istoriei rezida in tacerea mortilor ! Militarii nu mor niciodata ! Alege si de data aceasta ”batrine ” ostas !  Ne vedem in piata, in uniforma ! De ce nu ?!
UNITI VOM FI MAI PUTERNICI !
Col (rz.) Simedru Farca