marți, 27 august 2013

Cu noi e Dumnezeu



Grofii ne pregatesc "Octombrie Negru"
-In atentia tuturor celor care se mai considera romani-

Grofii vor cu disperare Ardealul! Pe masura ce se apropie centenarul Marii Uniri, isi pierd controlul, paranoia lor atingand cotele Apocalipsei pentru romani. Nu e vorba de unguri ci de grofi, care vor Ardealul ca acum o suta de ani, cand o mana de corcituri slavo-romane, tinand coada imbarligata ungureste (adica ungurizati prin "maghiarizare") tineau in servitute milioanele de romani neaosi dar si mii de tarani alogeni, unguri, secui, cehi, slovaci, sarbi, tigani, armeni, etc. Au obtinut cate ceva dupa 1990, cu complicitatea cozilor de topor romanesti. Au revendicat si obtinut zisele "composesorate", adica pamanturi ale statului pe care le foloseau contra serviciu militar, refuzate lor de "comunistii" Maria Tereza si Franz Joseph, in contextul trecerii statului austriac prin reforma, la armata moderna. Au revendicat si obtinut, si aici ticalosia lui Laszlo Tokes a fost fara margini, pamanturi ale statului, preluate de drept de Coroana Romaniei de la Coroana Habsburga in 1918, inventand tot felul de aberatii fara consistenta juridica, gen "Statusul romano-catolic".  Au revendicat si obtinut pamanturi pierdute de inaintasii lor la carti, confiscate de statul roman pentru neplata impozitelor si taxelor sau pentru ferocea colaborare cu nazistii germani, in calitate de criminali de razboi. Au revendicat si obtinut proprietati transferate prin reforma agrara de "comunistul" Ferdinand Intregitorul, nu numai taranilor romani ci si la peste 81.000 de familii declarate unguresti. Si asta in conditiile in care reforma s-a facut prin despagubire, magarii fiind platiti integral la valoarea reala in lei aur, inclusiv cei care au parasit Romania, revendicandu-si imaginare drepturi si pierzand in "Procesul optantilor".  Au falsificat, in sprijinul bisericilor lor, acte, inventand pretinse mosteniri si obtinand cu spaga, inclusiv politica, o neasteptata victorie. Si-au facut lobby printre alienatii Occidentului, inventandu-le false descendente "transilvane", cazul cel mai notoriu fiind al sotului sotiei sale asasinate, printul Charles. Ca palma data noua, ii discrimineaza pe romani in propria tara daca nu vorbesc ungureste si, cu un cinism fara margini, mintind ca este vorba despre "Libertate", au ridicat monumentul Hungariei Eterne (adica monumentul celor 13 provincii ale Ungariei Mari) la Arad, iar mai nou vor sa desfiinteze, la Oradea, monumentul lui Mihai Viteazul, nu ca sa repuna in Piata Unirii statuia lui Miklos Horthy calare, ci un monument al unui asa zis increstinator al transilvanenilor: ori "Sfantul Stefan", ori "Sfantul Ladislau". Dar nu le este destul!
Astazi, grofii traiesc euforia unei sanse unice - absurda si deloc necesara modificare a Constitutiei Romaniei in sensul acceptarii "regionalizarii" ca baza a destructurarii nationale.
Dupa ce fumigenele patriotarde basiste, de acum doua saptamani, din zisa "secuime" (corect "Terra Olachorum et Siculorum") s-au stins, exponentul lor, Kelemen Hunor s-a asezat la masa tratativelor, insotit de o "ea" mixta si un "el" cu pretentii de ungur pur, desi nu exista asa ceva. Si a obtinut, de la varfurile politichiei romanesti lipsite de cultura istorica, de simt patriotic si de asumare a interesului national, nu numai sprijin tacit ci si sprijin logistic pentru manifestarile pe care le vor declansa dupa data de 12 septembrie. Asadar, pe banii nostri, ai cetatenilor Romaniei, incepand cu 12 septembrie, grofii vor grohai - "Autonomie", organizand crescendo manifestatii pentru destructurarea Romaniei, care vor atinge punctul culminant ca amploare in luna octombrie a.c.
Experienta aratandu-ne ca este inutil sa speram in limpezimea mintii si in dragostea de tara a decidentilor politici si a slugilor din fruntea serviciilor de informatii si contrainformatii (unii dintrei ei chiar fii de grofi), care de 23 de ani urmaresc, in scopul lichidarii morale sau chiar fizice, patriotii si nu tradatorii, se pune intrebarea ce avem de facut noi, Societatea civila? Asteptam pasivi distrugerea marelui vis al tuturor predecesorilor nostri, pentru care acestia au dat de-a lungul secolelor milioane de martiri? Scuipam pe amintirea lui Mihai Viteazul, a lui Horea "Rex Daciae", a "Craiului" Avram Iancu, a lui Vasile Goldis, a Reginei Maria sau a Maresalului? De dragul promisiunii a 30 de arginti "europeni", pe care-i vom accesa sau nu, ii vom lasa pe copiii copiilor nostri fara Tara? Astept raspunsul dvs. readucandu-va in memorie cuvintele prin care Mihai Viteazul, declansand atacul de la Selimbar, a deschis calea primei Uniri a Romaniei: "Cu noi e dreptul si dreptatea! Cu noi e cauza cea buna! Cu noi e Dumnezeu!"
Data: 27.08.2013
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedintele SCMD