marți, 14 februarie 2012

AJUTOARE PENTRU SINISTRAŢI


“Un leu să dăm, dar să dăm!”
În atenția tuturor membrilor SCMD
Nu știm cine ne-a trimis frontul de aer rece dinspre Rusia, parcă pentru a-l salva pe protejatul Moscovei de demonstranți, dar ni l-a trimis!... Acesta s-a izbit de Carpații Orientali, a alunecat de-a lungul celor de Curbură şi întreg sud-estul României, inclusiv Capitala se afla sub munți de zăpadă. Avem zeci de morți, zeci de localități complet izolate şi furtunile de zăpada continuă. Aceasta, în condițiile în care actuala Putere aproape că a desființat ISU, prin reforma MAE din 2011 (pe moment stopata), a încercat să distrugă exact cu o luna în urmă SMURD-ul şi şi-a adjudecat şi păpat de mult miliardele auto-repartizate prin firmele camarilei, pentru calamități.
Ţara este lăsată, practic, să se descurce, autoritățile apelând la firescul sentiment de solidaritate cu victimele, al celor cu salarii şi pensii abuziv jumulite.
În această situație, date fiind propunerile venite pe adresa CD al SCMD de la filiale, s-a luat decizia ca SCMD să ofere ajutoare după cum urmează:
1.    Ajutoare în bani
Din contul central, astăzi, 13.02.2012, se trimit câte 2000 lei în sub-conturile Filialelor Râmnicu Sărat, Buzău, Focșani şi Slobozia. Pe lângă banii colectați de la propriii membri, filialele vor folosi acești bani pentru achiziționarea de produse de primă necesitate sau carburanți, care vor fi predate, localitățile fiind închise, prin intermediul ISU, sinistraților.
Facem un apel către toți membrii din ţară şi din Capitală, să doneze, chiar dacă pensiile lor au fost măcelărite, bani pentru sinistrați. Devizei prezidențiale “Șase sute de lei daca are, un leu sa i se ia, dar sa i se ia!” noi ii opunem deviza “Oricât de puțin am avea, un leu să dăm, dar să dăm!”. Donațiile se vor face, cu specificația “Ajutor pentru sinistrați, februarie 2012”, în contul SCMD, deschis la BRD, Agenția Carol, RO41BRDE441SV79262374410. Banii astfel strânși vor fi dirijați în același scop spre aceleași filiale sau, dacă, Doamne ferește, este cazul, spre alte filiale, care-şi vor asuma aceeași misiune.
2.    Ajutoare în produse
Daca membrii filialelor doresc să trimită produse, acestea vor fi colectate la sediul fiecărei filiale a SCMD şi predate centralizat, din partea filialelor, la punctele de colectare stabilite în fiecare localitate.
S-au luat aceste masuri, deoarece suntem indignați de nerușinarea unei Puteri care nu s-a preocupat până în prezent decât de deturnarea de fonduri şi vinderea a tot ceea ce ne-a mai rămas ca națiune, în mod deosebit de propaganda grețos politruce pe care o fac pe seama sinistraților propagandiștii “mareșalului” Oprea şi acuzele isteric nesimțite la adresa victimelor, pe care le aduce noul ministru al Internelor.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU